Στο αυτοάνοσο νόσημα που έχει - τη λεύκη - αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha ο Κωστής Μαραβέγιας. 

"Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος. Αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται κάποιος να το κρύψει ή να το διστυμπανίσει. Απλά, φαίνεται και ό,τι φαίνεται είναι καθαρό, ειλικρινές και όμορφο", είπε. 

Για τις διατροφικές του συνήθειες και για την απόφασή του να γίνει vegan ο τραγουδιστής σημείωσε: "Έχω κόψει το κρέας εδώ και πολύ καιρό, τα τελευταία 8 χρόνια έτρωγα σποραδικά και αυτό με παρότρυνση ενός διατροφολόγου, διότι μου έλειπε η βιταμίνη B12. Τελικά, ανακάλυψα ότι αυτό δεν ισχύει και να στραφώ στο βιγκανισμό. Όλο αυτό έγινε σε μία ημέρα και είμαι έτσι 3 χρόνια". 

Ο τραγουδοποιός στη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για το πως διαχειρίζεται την έκθεση και τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όπως ο ίδιος τόνισε βίωσε τη μεγάλη αλλαγή, όταν αποφάσισε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή εκπομπής:

"Βγαίνοντας στην τηλεόραση, άλλαξαν λίγο τα δεδομένα. Την πρώτη ημέρα του γυρίσματος ζορίστηκα λίγο, γιατί δεν είχα συνηθίσει τις πολλές κάμερες, το κοινό και τον ανιματέρ. Από εκεί και έπειτα ήταν μία μεγάλη χαρά".

Πηγές:
Alpha TV

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA