Τη νέα εποχή του Ομίλου Euromedica σηματοδοτούν τα εγκαίνια του κέντρου διάγνωσης  «Εγκέφαλος Χαλανδρίου»,  που πραγματοποιούνται  την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Το ιστορικό διαγνωστικό κέντρο, ολικά ανανεωμένο, μετά από πλήρη κτιριακή ανακαίνιση και ολοκαίνουργιο ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής αποτελεί ίσως το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο κέντρο διάγνωσης της χώρας, ενώ έχει  ενταχθεί στο παγκόσμιο δίκτυο Κέντρων Αναφοράς  του διεθνούς οίκου ιατρικής τεχνολογίας GE Healthcare.

Στα εγκαίνια αναμένεται να  παραβρεθούν ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος,  η Διοικητής του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κα Θεανώ Καρποδίνη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εuromedica κ. Τάκης Δουμάνογλου,, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  κ. Αλέξης Κομνηνός,  ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Νίκος Παπαδημητρίου, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κα Χριστίνα Καψαλάκη, καθώς και άλλα διοικητικά στελέχη του ομίλου, ιατροί, εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας και συνεργάτες.

Στο πενταόροφο κτίριο που στεγάζει τον «Εγκέφαλο» προσφέρονται ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, που αντανακλά τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου Euromedica. Το Κέντρο αξιοποιεί τεχνολογίες βασισμένες στην Τεχνητή Νοημοσύνη μέσω προηγμένων μηχανημάτων, όπως ο Μαγνητικός Τομογράφος 3.0Τ SIGNA™ Premier AIR™, που έχει εγκατασταθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τη Ν.Α. Ευρώπη, καθώς και το πρώτο σύστημα αξονικής τομογραφίας Revolution APEX 512 τομών.

Στελεχωμένο με εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, ο «Εγκέφαλος Χαλανδρίου» προσφέρει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα, από τον προγραμματισμό των ραντεβού, την ποιότητα των εξετάσεων μέχρι και την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Ο «Εγκέφαλος Χαλανδρίου» που έγραψε ιστορία στα τέλη της δεκαετίας του ’70 γίνεται ξανά πρωτοπόρος. Αποτελεί το δείγμα γραφής της νέας εταιρικής ταυτότητας της Euromedica, που αναπτύσσεται μέσα από επενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέων διαγνωστικών κέντρων, την ανακαίνιση των παλαιότερων και τον συνεχή εκσυγχρονισμό των κλινικών της στις διάφορες περιοχές της χώρας. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα