Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία της DNA Sequence (Βασιλίσσης Σοφίας 57), τα εγκαίνια της έκθεσης 9 DOTS με εμβληματικά έργα της εικαστικού-χαράκτριας Βασιλικής Κολιπέτσα.

Η DNA Sequence εκθέτει στον χώρο της τα πρωτοποριακά αυτά έργα τέχνης τα οποία εκφράζουν την νοοτροπία της εταιρείας ,για τη σημασία της σκέψης «έξω από το κουτί».

Η Βασιλική με αυτό ακριβώς καταπιάνεται και αυτό εκφράζει. Η Θεωρία των 9 κουκίδων, αναδεικνύει όπως τόνισε και η μουσειολόγος Σοφία Ε. Πελοποννησίου – Βασιλάκου και επιμελήτρια της οικίας Κατακουζηνού, την δύναμη του να μπορεί κάποιος να σκεφτεί έξω από τα συνηθισμένα, έξω από τα στερεότυπα και να βλέπει σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται μια ευκαιρία, να μπορεί να χαράζει δρόμους εκεί που δεν υπάρχουν.

Ο κόσμος της Βασιλικής Κολιπέτσα είναι ένας κόσμος ελπίδας που μας καλεί να «βγούμε από την φυλακή του νου και της ψυχής και να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 14:00 με 17:00 και θα διαρκέσει έως τις 6 Απριλίου.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας