Η Janssen Ελλάδος, η φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου της Johnson & Johnson, έλαβε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διάκριση του κορυφαίου εργοδότη από τo “Top Employers Institute”, τον παγκόσμιο οργανισμό που αξιολογεί και αναγνωρίζει την εξέλιξη και αριστεία στις πρακτικές του ανθρωπίνου δυναμικού.

Η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στην εταιρεία, η επιμόρφωση και ανάπτυξη, καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας είναι οι κατηγορίες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην εταιρεία τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2023». Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η εταιρεία συγκέντρωσε βαθμολογία 100% σε σημαντικές κατηγορίες, όπως οι αξίες και ο σκοπός, η εργασιακή δέσμευση, η εταιρική στρατηγική και η ηθική & ακεραιότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας, Christian Rodseth δήλωσε για τη βράβευση: «Στην Janssen, είμαστε υπεύθυνοι προς τους εργαζομένους μας και τους ασθενείς που υπηρετούμε. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που σέβεται και επιβραβεύει τους εργαζομένους, υποστηρίζοντας τη συνεχή εξέλιξη και ευημερία των ανθρώπων μας. Η διεθνής πιστοποίηση του «Top Employer 2023», μας κάνει πολύ υπερήφανους, δίνοντάς μας ακόμα περισσότερους λόγους να συνεχίσουμε το έργο μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς και την κοινωνία στο σύνολό της».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το ρινικό μικροβίωμα πιθανός διαγνωστικός βιοδείκτης για τη σηψαιμία
Ποιες τροφές είναι αφροδισιακές
'Αρειος Πάγος: Αντισυνταγματική η περικοπή στους μισθούς νοσοκομειακών γιατρών