Το Internet, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων μας, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για ενημέρωση, επιμόρφωση, ψυχαγωγία κ.ά., αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας κόσμος γεμάτος κινδύνους. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις για ασφαλές σερφάρισμα και να είμαστε εξ αρχής προστατευμένοι από τους κακόβουλους που εποφθαλμιούν τα προσωπικά μας δεδομένα, τους κωδικούς μας, στοιχεία της ταυτότητάς μας κ.ά.

Το Euro2day.gr προσφέρει στους αναγνώστες περισσότερη και πολύτιμη γνώση για την κυβερνοασφάλεια, με ένα σεμινάριο που μπορούν (και πρέπει) να παρακολουθήσουν όλοι. Τίτλος του «Προστασία κινητού και υπολογιστή για όλους», με εισηγητή τον Αχιλλέα Βιέννα, πιστοποιημένο ειδικό σε ζητήματα κυβερνοασφάλειας.

Ειδικότερα, στο σεμινάριο θα μάθετε:

  • Να πλοηγείστε άφοβα, με ασφάλεια και ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο.
  • Να αποφεύγετε διαδικτυακές απάτες και παραπλανητικές επιθέσεις phishing.
  • Να αναβαθμίσετε σε υψηλό επίπεδο την ασφάλεια των ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών και λογαριασμών.
  • Να λάβετε κάθε απαραίτητο μέτρο για ασφαλή απομακρυσμένη εργασία.
  • Να προφυλάσσεστε από την εγκληματικότητα στις συσκευές ψηφιακής επικοινωνίας και τα τηλεφωνικά δίκτυα.
  • Να αποφεύγετε τα κακόβουλα λογισμικά, την ηλεκτρονική κατασκοπεία και τους hackers.
  • Να διασφαλίζετε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τους κωδικούς πρόσβασης μέσω της χρήσης προγραμμάτων για διαχείριση κωδικών (password managers).
  • Να χρησιμοποιείτε προγράμματα ασφαλείας του Η/Υ και του δικτύου σας με βέλτιστο τρόπο, όπως τα αντιιικά προγράμματα (antivirus), το τείχος προστασίας (firewall) και ιδιωτικά δίκτυα περιήγησης (VPN).
  • Να προστατεύετε το παιδί σας, διασφαλίζοντας πως θα πλοηγηθεί με ασφάλεια στο διαδίκτυο μέσω της χρήσης προγραμμάτων γονικού ελέγχου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί on-line, ζωντανά, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, με ώρα έναρξης τις 18:00 και λήξης τις 21:00 (διάρκεια 3 ώρες). Με τη λήξη του σεμιναρίου χορηγούνται βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικές σημειώσεις.

Η τιμή του σεμιναρίου είναι 80 ευρώ, όμως για όσους εγγραφούν μέχρι και 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής παρέχεται ειδική έκπτωση 10% (early bird), με τελικό κόστος μόνο 72 ευρώ.

Εκμεταλλευθείτε τώρα την προσφορά δηλώνοντας συμμετοχή εδώ και αποκτήστε προνομιακή θέση για τα επόμενα σεμινάρια και τα άλλα προϊόντα της Media2day Εκδοτική, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΟΔΥ: Τι συζητείται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη "νόσο Χ"
Ξεπερνά τις προσδοκίες το νέο εμβόλιο κατά του RSV στους άνω των 60
Μελέτη: Μπορεί ένα επίθεμα νιτρογλυκερίνης να μειώσει τις εξάψεις της εμμηνόπαυσης;