Η πιο δύσκολη δουλειά στα κρυπτονομίσματα είναι να φυλάξεις με ασφάλεια τους κωδικούς σου, ισχυρίζεται ο Andreas Antonopoulos, παγκόσμιας φήμης «πρεσβευτής» του Bitcoin. Δεν έχει άδικο. Με όλες αυτές τις απάτες και τα χακαρίσματα που συμβαίνουν, είστε σίγουροι ότι τα φυλάτε με ασφάλεια; Την απάντηση (και τις λύσεις) σε αυτό το ερώτημα δίνει το νέο ειδικό σεμινάριο του Euro2day.gr με τίτλο «Κρυπτονομίσματα & Cyber Security».

Το σεμινάριο διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και απευθύνεται σε όσους, εκτός από την κυβερνοασφάλεια, επιθυμούν να πραγματοποιούν συναλλαγές και να προφυλάσσουν τα κρυπτονομίσματά τους. Στόχος του είναι μέσα σε λίγες ώρες, με απλά λόγια και παραδείγματα κατανοητά στον μέσο χρήστη του διαδικτύου, να διδάξει όλους τους σημαντικούς κανόνες με τους οποίους θα θωρακίσει κάποιος ψηφιακό του χαρτοφυλάκιο από τις συνήθεις απειλές.

Τι θα μάθετε στο σεμινάριο:

  • Τα είδη της εγκληματικότητας στο διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μηνύματα.
  • Μεθόδους όπως η κοινωνική μηχανική (η εξαπάτηση ενός ατόμου για την απόσπαση πληροφοριών), που μερικές φορές είναι οι ευκολότεροι τρόποι απόκτησης πρόσβασης σε εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες.
  • Πώς να προστατευόμαστε από κυβερνοεπιθέσεις και απειλές ενάντια σε πληροφοριακά συστήματα και υποκλοπή δεδομένων.
  • Πώς να φυλάμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τα κρυπτονομίσματά μας.
  • Πώς μπορούμε να τα μεταβιβάσουμε στους οικείους μας, σε περίπτωση ατυχήματος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 24/3/2023, με ώρα έναρξης 18:00 και λήξης 21:00 (διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες).

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 125 ευρώ/άτομο.

Για εγγραφή μέχρι και 7 μέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου κερδίζετε έκπτωση 10% (early bird) και η τιμή διαμορφώνεται στα 112,5 ευρώ/άτομο.

Εκμεταλλευθείτε τώρα την προσφορά δηλώνοντας συμμετοχή εδώ και αποκτήστε προνομιακή θέση για τα επόμενα σεμινάρια και τα άλλα προϊόντα της Media2day Εκδοτική, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κοινή πρωτοβουλία για την ανάδειξη της αξίας του εμβολιασμού έναντι λοιμωδών νοσημάτων
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι ασθενών με CoViD - Αύξηση ιικού φορτίου στα αστικά λύματα της Αττικής
Ελληνικά τα δύο πρώτα φαρμακεία παγκοσμίως που απέκτησαν την πιστοποίηση ''Pharmacists for the Future”