Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης λίγο μετά τις 3 όταν ένας γερανός ο οποίος έβγαινε από την πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων χτύπησε στο στέγαστρο που υπάρχει στο σημείο γκρεμίζοντας το.

Το όχημα εργολάβου εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ σε ιδιωτικό δίκτυο κατά την έξοδο του σφήνωσε στην πύλη προκαλώντας της σοβαρές ζημιές.

Η κεντρική είσοδος του νοσοκομείου παραμένει κλειστή προς το παρόν και η είσοδος των οχημάτων γίνεται από την νότια πύλη του νοσοκομείου. Παράλληλα μέχρι να απομακρυνθεί το στέγαστρο άνοιξαν μια άλλη είσοδο σε κοντινή απόσταση από την κεντρική πύλη.

Ευτυχώς από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο κλήθηκε μεγαλύτερος γερανός για να σηκώσει το στέγαστρο και να το μεταφέρει σε άλλο σημείο που να μην αποτελεί κίνδυνο.

Για το απίστευτο συμβάν ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας ανέφερε ότι "ενώ βρισκόμουν στο γραφείο μου ενημερώθηκα να κατέβω στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου Χανίων γιατί ένα γερανοφόρο όχημα εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ για ιδιωτικό δίκτυο και όχι για το νοσοκομείο και χωρίς την άδεια και έγκριση του νοσοκομείου να εισέλθει στο χώρο πήρε παραμάζωμα το στέγαστρο της κεντρικής πύλης. Έχω δώσει εντολή η αποκατάσταση του στεγάστρου να ολοκληρωθεί πάση θυσία σήμερα".

Πηγές:
flashnews.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μελάνωμα : Πειραματικό εμβόλιο σε συνδυασμό με το Pembrolizumab μειώνει τον κίνδυνο μετάστασης [μελέτη]
Ποια άθληση ωφελεί άτομα με καρδιακά προβλήματα - Τα ευρήματα ελληνικής μελέτης
Οι εξελίξεις στη θεραπεία των παθήσεων του εντέρου - Ημερίδα του iatronet.gr