Εκτός λειτουργίας θα τεθούν την Πέμπτη, από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet καθώς και web services του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, τις συγκεκριμένες ώρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο κύκλωμα του Date Center. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τον ΟΤΕ, την Πέμπτη 30/03/2023 για το χρονικό διάστημα μεταξύ 01:00 π.μ έως και 06:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο κύκλωμα του Data Center του Φορέα.

Επιπρόσθετα, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ), λόγω τακτικών εργασιών αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών της ΓΓΠΣΔΔ του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ίδια ημέρα, Πέμπτη 30 Μαρτίου κατά το χρονικό διάστημα από 18:00 έως και 23:00 δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της.

Δεν θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet καθώς και οι υπηρεσίες web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ προς τον Οργανισμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό τόπο της ΓΓΠΣΔΔ και συγκεκριμένα στην παρούσα διεύθυνση.

Ως εκ τούτου, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα χρονικά διαστήματα, επηρεάζεται η παραγωγική λειτουργία και η διαθεσιμότητα των εφαρμογών του ΕΟΠΥΥ".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές για μαγειρική χωρίς αλάτι
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει δράση ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών στην Ακρόπολη
Μουσική Φιλανθρωπική Βραδιά από τον ‘’Καλό Σαμαρείτη’’