Ο Τζεφ Μπρίτζες φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός έχει νικήσει, τόσο τον προχωρημένο καρκίνο (λέμφωμα non - Hodgkin), όσο και ένα σοβαρό κρούσμα Covid-19.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό AARP, ο Μπρίτζες είπε ότι βρισκόταν σε διάλειμμα από τη σειρά "The Old Man", όταν ένιωσε αυτό που φαινόταν σαν κόκκαλο στο στομάχι του.

Η σύζυγός του Σούζαν Γκέστον του πρότεινε να υποβληθεί σε έλεγχο, είπε, αλλά ο ίδιος δίσταζε, καθώς δεν πονούσε.

Όπως αναφέρει, "είχα νυχτερινές εφιδρώσεις, αλλά σκέφτηκα ότι είναι απλά ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. Αποδεικνύεται ότι αυτά είναι συμπτώματα του λεμφώματος".

Ο 73χρονος λέει τώρα ότι είχε όγκο 9 επί 12 ιντσών, τον οποίο άρχισε να παλεύει με χημειοθεραπεία.

Στη συνέχεια, ο Covid τον χτύπησε σκληρά (εν μέρει επειδή η χημειοθεραπεία είχε περιορίσει το ανοσοποιητικό του) που οδήγησε σε νοσηλεία πέντε εβδομάδων.

"Ο καρκίνος δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με τον Covid", είχε δηλώσει τότε.

"Για μένα, σε εκείνο το κρεβάτι του νοσοκομείου, το εμπόδιο ήταν ο θάνατος. Συνέχισα να σκέφτομαι, Εδώ είναι το πρόβλημα, εδώ είναι και η πρόκληση", ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, τώρα ο όγκος του έχει συρρικνωθεί "στο μέγεθος μίας μπίλιας", έχει αναρρώσει από την Covid και συμμετέχει στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του "The Old Man".

"Πραγματικά, δεν πίστευα ότι θα δούλευα ποτέ ξανά", θυμάται. "Εξακολουθούσα να φοβάμαι την επιστροφή στη δουλειά. Τότε άρχισα να σκέφτομαι την ανάρρωσή μου ως δώρο που μου παρουσιαζόταν»", τονίζει.

Πηγές:
CNN

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις