Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε) διέταξε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης (φωτογραφία), προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου 28χρονου από την περιοχή της Φαλάνης Λάρισας. Η Ε.Δ.Ε ανετέθη στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, με την εντολή να περατωθεί εντός τριών ημερών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από μια οδυνηρή περιπέτεια απανωτών διακομιδών από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το paidis.com, αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της Κυριακής και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά λόγω έλλειψης στεφανιογράφου έκριναν αναγκαίο να μεταφερθεί σε ένα από τα δύο νοσοκομεία της Θεσσαλίας που διαθέτουν τέτοιο μηχάνημα: το Πανεπιστημιακό της Λάρισας και το νοσοκομείο Τρικάλων.

Για λόγους που διερευνώνται δεν στάθηκε δυνατή η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό και έτσι μεταφέρθηκε στα Τρίκαλα, σε απόσταση 60 χιλιομέτρων. Στο εκεί νοσοκομείο, ο 28χρονος δυστυχώς κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Η ταλαιπωρία του νεαρού συνεχίστηκε και μετά θάνατον, καθώς λόγω γνωστών ελλείψεων η σορός του χρειάστηκε να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία πράξη της τραγωδίας παίζεται το απόγευμα της Τρίτης στην πατρίδα του, τη Φαλάνη, όπου γίνεται η κηδεία του.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;