Την ολοκλήρωση του προγράμματος ΕΣΠΑ 2020-2024, γιόρτασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Καλός Σαμαρείτης», με τη διοργάνωση «Μουσικής Φιλανθρωπικής Βραδιάς» την Τετάρτη, 24 Μαΐου στο κτίριο του Συλλόγου.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Ιδρυτή του Συλλόγου, πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Δημήτριο Νάτση που εκοιμήθη πρόσφατα και για τη μνήμη του οποίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας.

Η Αναστασία Νίνου Δημητρίου και ο Λεωνίδας Μυάρης ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς που με τα τραγούδια τους διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση χόρεψαν, επίσης, κρητικούς παραδοσιακούς χορούς ο Σύλλογος Κρητών Αργυρούπολης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κ.κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ιωάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βασίλης Κρητικός, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ευάγγελος Νικοθόδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Σωτήρης Κύρκος, Πρόεδρος Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (ΟΝΑΔΕΑ), Λεωνίδας Πανιεράκης, Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελληνικού-Αργυρουπολης και Τάσος Κορίλλης, υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα από τον Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA