Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα (Κυριακή 18 Ιουνίου), η Γενική κλινική του Ιασώ προσφέρει έκπτωση 25% στα πακέτα προληπτικού ελέγχου healthUp Men και Prostate ‘’για να κάνουμε τους δυνατούς μπαμπάδες, δυνατότερους’’.

Παρέχεται 25% έκπτωση στα healthup πακέτα που αφορούν στην υγεία του κάθε μπαμπά, και συγκεκριμένα για τα health Up Men Basic, Men Advanced, Men Plus & Prostate.

H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ διαθέτει υπερσύγχρονο τμήμα check up, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, υψηλής ποιότητας. Στελεχώνεται με άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Επισκεφθείτε το site της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ στο ακόλουθο link http://bit.ly/IASO General Clinic_checkups για να ενημερωθείτε και να επιλέξετε το πακέτο healthUp Men που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε μπαμπά.

Καλέστε στο τμήμα Check-Up στα τηλέφωνα: 210 6383090-1, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 07:00-15:00 και κλείστε το ραντεβού σας. Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Αυγούστου 2023.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αττικόν" για τις καταγγελίες του Γ. Καλλιάνου
Διεισδυτική μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος: Αναδρομική μελέτη στη Θεσσαλονίκη
Το Ενωτικό Κίνημα νοσοκομειακών γιατρών για τις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου