Η KALTEQ Α.Ε. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Παγκοσμίου φήμης, Αμερικανικό Οίκο Bioventus® Inc. στη Νότια Ανατολική Ευρώπη.

Η Bioventus Inc. είναι παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες Ιατρικές Τεχνολογίες που αφορούν τον τομέα της ενεργητικής θεραπείας, με πλήρη γκάμα προϊόντων και συστημάτων για τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες με χρήση υπερήχων και αναγεννητικής ιατρικής, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά με στόχο να βελτιώνουν τα κλινικά αποτελέσματα των ασθενών με καρκίνο.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, το όραμα της KALTEQ Α.Ε. παίρνει σάρκα και οστά, καθόσον η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την ανάθεση στην KALTEQ Α.Ε. ως Κεντρικό Αντιπρόσωπο & Διανομέα των προϊόντων της Bioventus, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Κύπρο, Τσεχία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ρουμανία, Κροατία & Βουλγαρία, με άμεσο πλάνο επέκτασης και σε άλλες χώρες της Βαλτικής και των Βαλκανίων.

Η KALTEQ Α.Ε., μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία, επεκτείνεται εκτός συνόρων και είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει στις άνω αγορές, την νέα της αυτή συνεργασία που θα αποτελέσει τον πυρήνα και για περαιτέρω συνεργασίες εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Με την ευκαιρία αυτής της επένδυσηςη KALTEQ Α.Ε.,μεταφέρθηκε σενέα μεγαλύτερα γραφεία του Υποκαταστήματός της στην Θεσσαλονίκη, τo οποίo θα αποτελέσει το hub των δραστηριοτήτων της εταιρείας προς τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα εξυπηρετήσει στρατηγικά την απρόσκοπτη λειτουργία της διαχείρισης & διανομής των προϊόντων της.

Ο Δρ. Παναγιώτης Καλαφατάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «η ανωτέρω συνεργασία αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη στην ανοδική πορεία της Εταιρείας και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει επιπλέον εφαλτήριο για την επόμενη ημέρα της KALTEQ Α.Ε., σύμφωνη πάντα με τους Στόχους και το Όραμα της Εταιρείας».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Δεκαετία
ΚΕΠΚΑ: Τι αγοράζουμε και τι αποφεύγουμε για το πασχαλινό τραπέζι
Πασχαλινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια