Το Κέντρο ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου προτύπου της εταιρικής ταυτότητας του ομίλου. Ιατρική τεχνολογία αιχμής, υπερσύγχρονος εξοπλισμός, άνετοι και υψηλής αισθητικής χώροι, προσφέρουν μία κορυφαία επιλογή για διαγνωστικές εξετάσεις, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε ένα από τα πιο προσβάσιμα σημεία για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Στο «Euromedica Λευκός Πύργος» μπορεί να γίνει ένας πλήρης ιατρικός διαγνωστικός έλεγχος, με μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ενδεικτικά, το Κέντρο διαθέτει Καρδιολογικό, Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο Απεικονιστικό Τομέα, με τμήματα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας, Υπερηχοτομογραφίας, Ψηφιακής Μαστογραφίας, Ακτινογραφίας, Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας κ.ά.

Στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος της Siemens Healthineers, MAGNETOM Free.Max 0.55T. Το συγκεκριμένο μοντέλο διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για το ευρύτατο άνοιγμα των 80 εκατοστών (το μεγαλύτερο παγκοσμίως), που καθιστά πιο “φιλικές” τις εξετάσεις, ακόμα και για άτομα με κλειστοφοβία ή για παχύσαρκους ασθενείς. Παράλληλα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, όπως είναι η Μαγνητική Αγγειογραφία Εγκεφάλου, η Μαγνητική Σπονδυλικής Στήλης κ.α. Είναι ο μοναδικός μαγνητικός τομογράφος παγκοσμίως που μπορεί να πραγματοποιήσει εξέταση πνεύμονα με υψηλή ευκρίνεια (εφάμιλλη του αξονικού τομογράφου) και εξετάσεις σε ασθενείς με μεταλλικά εμφυτεύματα με εξαιρετική ποιότητα.

Όλα τα εξελιγμένα απεικονιστικά μηχανήματα του Κέντρου, χάρη στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης δίνουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ταχύτητα στη διενέργεια των εξετάσεων, με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας, εξασφαλίζοντας άνεση για τον ασθενή και υψηλή ακρίβεια για τον γιατρό.

Το Euromedica Λευκός Πύργος, με το σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τους έμπειρους γιατρούς, φιλοδοξεί να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για τις διαγνωστικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη, με τη σφραγίδα ποιότητας και ασφάλειας που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες του ομίλου Euromedica.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η Sandoz αποκαλύπτει το βιο-ομοειδές adalimumab HCF στην Ευρώπη
Θ. Χρυσανθίδης: Το σημερινό πρόσωπο του HIV/AIDS
Μαριάκης στην ημερίδα του Iatronet.gr: Οι νέοι κώδικες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα