Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Johnson & Johnson MedTech αναλαμβάνει ο Πάνος Πιτσιλλίδης, στέλεχος της εταιρείας από το 2017, με μεγάλη εμπειρία στους τομείς της Υγείας, του Εμπορίου και των Κατασκευών, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θεόδωρο Λιακόπουλο, μετά από 15 χρόνια θητείας του στη θέση αυτή.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανάληψη του κομβικού ρόλου από τον Πάνο Πιτσιλλίδη αποδεικνύει τη δέσμευση της Johnson & Johnson MedTech στην υποστήριξη, ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων της.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Johnson & Johnson MedTech από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή και αναπτύσσοντας σημαντικές δεξιότητες, σύντομα ανέλαβε επιπλέον ευθύνες στον τομέα της Εμπορικής Ανάπτυξης. Χάρη στις στρατηγικές ικανότητες και τον καινοτόμο τρόπο σκέψης του, το 2020, ανέλαβε το ρόλο του Διευθυντή Στρατηγικής και Ανάπτυξης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας, έκτοτε, το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας με εστίαση στις ψηφιακές ιατροτεχνολογικές λύσεις. Στο διάστημα αυτό, πέτυχε μεταξύ άλλων την ενίσχυση της εμπορικής απόδοσης της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ηγείτο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και στην Κύπρο.

Ο Πάνος Πιτσιλλίδης διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για την πολυπολιτισμική του εμπειρία σε διοικητικές θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει ζήσει και εργαστεί σε συνολικά 7 χώρες, διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία που τον διαμόρφωσε ως προσωπικότητα και ως ηγέτη. Ξεκίνησε την καριέρα του στην KPMG στον τομέα των ελεγκτικών υπηρεσιών, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε θέσεις κλειδιά σε εταιρείες κολοσσούς με διεθνή αντίκτυπο, όπως η Amazon και η J&P. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Essex, κάτοχος ΜΒΑ από το IE Business School της Μαδρίτης, ενώ έχει συμμετάσχει σε Προγράμματα Εκπαίδευσης Ανώτατων Στελεχών του Harvard Business School και INSEAD. Το εντυπωσιακό ακαδημαϊκό του υπόβαθρο, οι ηγετικές του ικανότητες και το αστείρευτο πάθος του για συνεχή εξέλιξη, παρέχουν στον Πάνο Πιτσιλλίδη όλα τα εχέγγυα να συνεχίσει και να ενισχύσει την επιτυχία της Johnson & Johnson MedTech.

Ο Θεόδωρος Λιακόπουλος, τέως Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Johnson & Johnson MedTech, παραδίδει τη σκυτάλη με απόλυτη εμπιστοσύνη: «Η συμβολή του Πάνου Πιτσιλλίδη από τον νέο του ρόλο θα είναι καθοριστική για τη δημιουργία μιας νέας σελίδας, με φρέσκια ματιά, καινοτόμες ιδέες αλλά και πολύτιμη εμπειρία, με στόχο την εξέλιξη της Johnson & Johnson MedTech σε όλα τα επίπεδα.».

Ο Πάνος Πιτσιλλίδης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω το ρόλο του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Johnson & Johnson MedTech. Γνωρίζοντας τον οργανισμό εκ των έσω, δεσμεύομαι στις αξίες της εταιρείας, στους ανθρώπους της και στους ασθενείς που υπηρετούμε. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα της Υγείας, με γνώμονα το δικαίωμα των ασθενών στην πρόσβαση σε νέες ιατρικές τεχνολογίες.»

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς οι τροφές επηρεάζουν την περίοδο
ECDC: Πρώιμο κρούσμα λοίμωξης από ιό Δυτικού Νείλου στην Ισπανία - Τι γίνεται στην Ελλάδα
Γνωστοί γιατροί απροστάτευτοι απέναντι σε "φαντομάδες" του Διαδικτύου