Με ένα ειδικό πρόγραμμα κλινικής άσκησης στην εκπαίδευση φοιτητών της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Philips, εγκαινιάζεται η συνεργασία του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν με το Κυπριακό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. 

Πρόκειται για στρατηγική συνεργασία, η οποία επικυρώνει το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών, υποδομών και, πρωτίστως, του ιατρικού και νοσηλευτικού δυναμικού του Ερρίκος Ντυνάν, όπως πιστοποιείται και από την κορυφαία διεθνή πιστοποίηση κατά JCI.  Η νέα συμφωνία καλύπτει το προπτυχιακό πρόγραμμα BSc στην Νοσηλευτική Επιστήμη του Πανεπιστημίου Philips, προσφέροντας τη δυνατότητα στους φοιτητές του Νοσηλευτικού προγράμματος να πραγματοποιήσουν την κλινική άσκησή τους στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Mε μια διαδρομή πλέον των τεσσάρων δεκαετιών στο εκπαιδευτικό σύστημα της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Philips, αναγνωρισμένο από τον Διαπανεπιστημιακό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ως ισότιμο με τα ελληνικά ΑΕΙ, έχει  αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη δυναμική στις επιστήμες της Υγείας, με έμφαση στη Νοσηλευτική. Είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο και την Ελλάδα που διαθέτει Πρόγραμμα Συμβουλευτικής στις Εξαρτήσεις παντός είδους με ειδίκευση στην Πρόληψη και Θεραπεία, εναρμονισμένο πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Με αφετηρία την κλινική άσκηση των φοιτητών, το Πανεπιστήμιο Philips και το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν προσβλέπουν σε μια εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση των νοσηλευτικών υπηρεσιών στη χώρα μας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ τη Μεγάλη Τρίτη
Ηλεκτρονική Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα του Βιβλίου Τσέπης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για Παιδιά και Εφήβους
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος