Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται, στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός – Πολυκλινική», κύκλος μαθημάτων «Ογκολογικής Νοσηλευτικής» στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για διαρκή εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη των νοσηλευτών, με κύριους υπεύθυνους θεματολογίας τον Παθολόγο - Ογκολόγο κ. Νεκτάριο Αλεβιζόπουλο, τον Δρ Δημήτρη Πιστόλα Διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και την Τομεάρχη Παθολογικού Τομέα κυρία Αικατερίνη Δημητρούλη.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος -Ε.Ν.Ε και περιλαμβάνει 26 διαλέξεις, ενώ μοριοδοτείται με 12 μονάδες συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Η 9η κατά σειρά διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και θα επικεντρωθεί στο τομέα της επικοινωνίας με θέμα:

«Δεξιότητες Επικοινωνίας: Θεραπευτική Παρέμβαση & Όχημα Ποιοτικής Φροντίδας», και στοχεύει στην ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των νοσηλευτών προκειμένου να παρέχουν ασθενοκεντρική φροντίδα και αυτό να γίνεται με συμπόνοια και αποτελεσματικότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια του ασθενή.

Η εισήγηση θα γίνει από την κα Γεωργία Κόλλια Μarketing Strategist & Trainer, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης προσωπικού και του Marketing. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς οι τροφές επηρεάζουν την περίοδο
ECDC: Πρώιμο κρούσμα λοίμωξης από ιό Δυτικού Νείλου στην Ισπανία - Τι γίνεται στην Ελλάδα
Γνωστοί γιατροί απροστάτευτοι απέναντι σε "φαντομάδες" του Διαδικτύου