Μια ξαφνική ασθένεια απειλεί να ανατρέψει το πρόγραμμα του πρωθυπουργού. Ο Κ. Μητσοτάκης διαγνώστηκε με γρίπη Α (Η1Ν1). Το γεγονός καθιστά αμφίβολο αν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμά του. Θυμίζουμε ότι για αύριο είχε προγραμματιστεί υπουργικό συμβούλιο, με ατζέντα, μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Στη συνέχεια σχεδιαζόταν η αναχώρηση για τη Νέα Υόρκη, όπου θα μετείχε στο Roadshow της Morgan Stanley για τις ελληνικές εισηγμένες. Το πρόγραμμα προβλέπει συζήτηση με τον Jamie Dimon.

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε από το Νταβός με υψηλό πυρετό λόγω γρίπης Η1Ν1, δήλωσε στον Σκάι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας. Ο κ. Τσιόδρας συμπλήρωσε ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του πρωθυπουργού, ενδέχεται το υπουργικό που ήταν προγραμματισμένο για αύριο να αναβληθεί για μία από τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης θα συζητούνταν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. "Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο ή παραμεθαύριο. Όλα θα τα δούμε, με βάση την πορεία της κατάστασης της υγείας του", είπε ο κ. Τσιόδρας.

Πηγές:
Euro2day

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η ενεργή σεξουαλική ζωή στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια απομακρύνει τη συναισθηματική αποξένωση
Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ 9χρονη με μηνιγγίτιδα
25 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς