Η πρότυπη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, η μεγαλύτερη και πλέον σύγχρονη Μονάδα στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να αποτελεί σημείο αναφοράς στη διατήρηση γονιμότητας, προσφέροντας ελπίδα σε χιλιάδες γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες στο μέλλον.  

Πρόσφατα μια 44χρονη ασθενής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη Μαιευτική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, μέσω γονιμοποίησης δικών της ωαρίων που καταψύχθηκαν το 2013 στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΜΗΤΕΡΑ. Η διαδικασία απόψυξης και γονιμοποίησης των ωαρίων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις το 2023, δέκα χρόνια αργότερα, με θεράποντα ιατρό τον Δρ. Ιωάννη Ζερβομανωλάκη, Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, Ειδικό στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Όπως αναφέρει ο Δρ. Ιωάννης Zερβομανωλάκης: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια διαστήματα κατάψυξης ωαρίων που οδήγησε σε γέννηση παιδιού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, με βάση τις δημοσιευμένες περιπτώσεις. Αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο ότι η κατάψυξη ωαρίων σε Μονάδες με την αντίστοιχη εμπειρία είναι ασφαλής, τόσο για γυναίκες με ιατρικό ιστορικό, όσο και για γυναίκες που καταψύχουν τα ωάριά τους σε νεαρή ηλικία για να ολοκληρώσουν αργότερα τον οικογενειακό τους προγραμματισμό».

Σύμφωνα με τον Δρ. Eυάγγελο Μακράκη, Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, Επιστημονικά Υπεύθυνο της Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις: «Στα δύο χρόνια λειτουργίας της Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις έχει διενεργηθεί ένας αρκετά μεγάλος αριθμός περιστατικών κατάψυξης ωαρίων. Στόχος μας είναι όλο και περισσότερες Ελληνίδες να καταψύχουν τα ωάριά τους έγκαιρα, ειδικά μετά την τελευταία αλλαγή του νόμου, που επιτρέπει τη φύλαξη κατεψυγμένων ωαρίων και πέραν της δεκαετίας».     

Ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, κ. Σταύρος Σουγιουλτζής, δήλωσε σχετικά: «Με την επιτυχία αυτή ανοίγονται νέοι δρόμοι για τις γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν την οικογένειά τους σε μεγαλύτερη ηλικία. Εμείς στην Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις και στο ΜΗΤΕΡΑ, είμαστε δίπλα τους, για να κάνουμε το όνειρό τους πραγματικότητα με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και των πιο σύγχρονων υπηρεσιών».

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις είναι ορόσημο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελώντας τη μεγαλύτερη επένδυση της τελευταίας δεκαετίας στον εν λόγω κλάδο στη χώρα μας. Πρόκειται για την καλύτερα εξοπλισμένη Μονάδα, που υποστηρίζεται από μια εξαιρετική ομάδα καταξιωμένων γιατρών και ειδικών με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και εμβρυολόγους που έχουν λάβει εκπαίδευση σε κορυφαία κέντρα παγκοσμίως, με τη μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη χώρα μας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς οι τροφές επηρεάζουν την περίοδο
ECDC: Πρώιμο κρούσμα λοίμωξης από ιό Δυτικού Νείλου στην Ισπανία - Τι γίνεται στην Ελλάδα
Γνωστοί γιατροί απροστάτευτοι απέναντι σε "φαντομάδες" του Διαδικτύου