Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των Γενικών Διευθυντών των εταιρειών-μελών του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με θέμα συζήτησης την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, τις προκλήσεις στην φαρμακευτική πολιτική αλλά και στη χρηματοδότηση του συστήματος υγείας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε βάσει των κανόνων Chatham House, και στην οποία συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, κα Παυλίνα Καρασιώτου συζητήθηκαν διεξοδικά οι άμεσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο φαρμακευτικός κλάδος, καθώς και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

H εκδήλωση αποτέλεσε το 8ο Executive Briefing του ΣΦΕΕ. Μέσα από τις συναντήσεις αυτές ο Σύνδεσμος έχει καθιερώσει μια σταθερή επικοινωνία τόσο με τα μέλη της Κυβέρνησης όσο και τους φορείς που σχετίζονται με τον χώρο του Φαρμάκου, της Υγείας, της Οικονομίας και της ευρύτερης πολιτικής.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γιατί πονάω στο συκώτι
Πόσο ωφέλιμη είναι η άσκηση καρδιοπαθών με παρακολούθηση εξ αποστάσεως [ελληνική μελέτη]
Με ποιους τρόπους προσπαθούν οι Έλληνες να κόψουν το κάπνισμα [πίνακας]