Μια σημαντική εικαστική έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 7:30μμ, στο Παράρτημα Ναυπλίου του Πολεμικού Μουσείου με έργα διακεκριμένων Ελλήνων ζωγράφων και γλυπτών, στο φόντο της εθνικής επετείου.  

Τίτλος της έκθεσης που επιμελείται ο ομότιμος καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μάνος Στεφανίδης και αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Πολεμικού Μουσείου και του Δήμου Ναυπλιέων, με τη χορηγία του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", είναι "Ήρωες για μία μέρα", καθώς οι δημιουργοί όλων των έργων που παρουσιάζονται σε όσους κατοικούν ή θα επισκεπτούν την ιστορική πόλη της Ελληνικής Επανάστασης αποτίουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, φόρο τιμής στους Ήρωες του χθες. 

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι δημιουργοί Χρήστος Αντωναρόπουλος, Θανάσης Μακρής, Θόδωρος Παπαγιάννης, Νίκος Γιώργος Παπουτσίδης, Κώστας Σπυριούνης και Παναγιώτης Τανιμανίδης. 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί έως τις 21 Απριλίου 2024 στο Παράρτημα Ναυπλίου του Πολεμικού Μουσείου και στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού (Κωνσταντινουπόλεως 6, όπισθεν Βουλευτικού). 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εφαρμογή διαγνωστικού πρωτοκόλλου για τη διάγνωση και παρακολούθηση της οστεοπόρωσης
Μεταμοσχευμένοι ανέβηκαν στον Όλυμπο με τους γιατρούς τους για ένα μήνυμα ζωής
Webinar Φάκελοι Υγείας με θέμα: ''Αθλητική καρδιά''