Ο Όμιλος Affidea, επιταχύνει την αναπτυξιακή στρατηγική του, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και εξαγορών, με στόχο να επεκτείνει το δίκτυο και χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του προς όφελος των εξεταζόμενων του.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εξαγορά ενός εγνωσμένου πολυιατρείου στα Νότια Προάστια, και συγκεκριμένα του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Ηλιούπολης, προσθέτοντας ακόμα ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρικό κέντρο στο δίκτυό του. Το Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ηλιούπολης (Χαρ. Τρικούπη 12), που ιδρύθηκε από τον κ. Φώτιο Πατσουράκο, Καρδιολόγο-Αρχίατρο, Πρόεδρο Ένωσης Καρδιολόγων Ελλάδος, Α΄ Αντιπρόεδρο Ι.Σ.Α., δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1993, παρέχοντας όλο το φάσμα των διαγνωστικών και ιατρικών εξετάσεων, με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Στο Πολυιατρείο λειτουργούν τμήματα όπως Καρδιολογικό, Ενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό, Δερματολογικό-Αφροδισιολογικό, Αγγειοχειρουργικό, Πνευμονολογικό, Νεφρολογικό, Ορθοπαιδικό, Ουρολογικό, Χειρουργικό, Γυναικολογικό, Γαστρεντερολογικό, Νευρολογικό, Φυσικής Ιατρικής, Υπερήχων αγγείων (Triplex) και οργάνων σώματος, Αιματολογικό και τμήμα μαστού. Επίσης έχει αναπτύξει φυσιοθεραπευτικό τμήμα για αθλητές για αποκατάσταση κινητικών προβλημάτων και αθλητικών κακώσεων και γενικά μυοσκελετικών παθήσεων. Το Μικροβιολογικό εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων, ρουτίνας και εξειδικευμένες, που απαιτούνται για τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία των εξεταζόμενων, όπως αναλύσεις αίματος και ούρων αλλά και εξετάσεις μοριακού ελέγχου για κληρονομικές καρδιοπάθειες ή γενετικές ανωμαλίες.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος, ανέφερε σχετικά: «Για τον Όμιλο Affidea, η ολοκλήρωση της εξαγοράς αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξής του, καθώς συνεχίζεται η περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Affidea στην Αττική, με στόχο την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον εξετάζουμε συνεχώς πιθανές εξαγορές για να ενισχύσουμε το δίκτυο και τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας, προκειμένου να καλύψουμε πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των ασθενών και των ιατρών».

Από την πλευρά του, ο κ. Φώτιος Πατσουράκος, Καρδιολόγος-Αρχίατρος, Πρόεδρος Ένωσης Καρδιολόγων Ελλάδος, Α΄ Αντιπρόεδρος Ι.Σ.Α, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να ανήκουμε πλέον στον Πανευρωπαϊκό Όμιλο Affidea και να μοιραζόμαστε τις βέλτιστες πρακτικές. Η τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία και δέσμευσή μας για υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών θα ενσωματωθούν με επιτυχία στην προσφορά ενός προηγμένου παρόχου υγείας, όπως η Affidea. Για εμάς, αυτή η εξαγορά σηματοδοτεί μια νέα πνοή και εποχή στην οποία όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Άρση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας κατά της CoViD
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Πώς μπορεί η βιταμίνη D να βελτιώσει την ανοσία έναντι του καρκίνου [μελέτη]