Περίπου 15 υποψήφιοι ετοιμάζονται να διεκδικήσουν θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΕΕ στις επερχόμενες εκλογες που θα διεξαχθούν στις 19 Απριλίου (την επόμενη Παρασκευή). Βεβαίως ο αριθμός των υποψηφιοτήτων μπορεί να αλλάξει καθώς βάσει του καταστατικού του θεσμικού Οργάνου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν υποψηφιότητα έως και τρεις ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία. 

Σε συνομιλία με παράγοντες της αγοράς μάς τόνισαν ότι επερχόμενες εκλογές του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) δεν είναι μόνο μια διαδικασία επιλογής νέων προσώπων, αλλά ένα κρίσιμο βήμα για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο ελληνικός φαρμακευτικός τομέας. Ως επακόλουθο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να εισάγει νέες ιδέες και προσεγγίσεις στον κλάδο, προωθώντας την ανάπτυξη και την πρόοδο ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αποδειχθεί εξαιρετικά ικανό προκειμένου να μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ των δύο πόλων, ήτοι μεταξύ των ελληνικών αλλά και των πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ακόμη η συνεχής ενότητα αλλά και η συνεργασία των ενδιαφερομένων φορέων καθότι αποτελεί ζωτικής σημασίας για την επίλυση των προκλήσεων και την προώθηση των κοινών στόχων του κλάδου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Πώς μπορεί η βιταμίνη D να βελτιώσει την ανοσία έναντι του καρκίνου [μελέτη]
Πώς θα αυξήσω την πρόσληψη φυτικών ινών χωρίς να φουσκώνω