Τη Δευτέρα 15 Απριλίου ολοκληρώθηκε η επιστημονική εκδήλωση του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ.

Με στόχο την ενδυνάμωση του επαγγελματία φαρμακοποιού και την ανάδειξη του επιστημονικού του ρόλου, με κοινωνικό πρόσημο, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ προσκάλεσε τα φαρμακεία - μέλη του, στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ σε εκδήλωση.

Το ευαίσθητο θέμα "Αντιμετώπιση του πόνου και συμβουλευτική: πώς μπορεί ο φαρμακοποιός να βοηθήσει τους ασθενείς να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους", αποδείχτηκε εξαιρετικά ελκυστικό μιας και αποτυπώθηκε στην προσέλευση των προσκεκλημένων, γεγονός που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων φαρμακοποιών για τη συμβολή τους στη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων τους.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Ιωάννης Μαλλιαρός και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & Διευθυντής Εμπορικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Ανδρέας Θανόπουλος.

Η επιτυχία της επισφραγίστηκε από τους εξαίρετους εισηγητές –επιτυχημένος ο καθένας στον τομέα του- που κατάφεραν να διατηρήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με τις ερωτήσεις του κοινού και την ανταλλαγή απόψεων στο ελαφρύ γεύμα που ακολούθησε.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εφαρμογή διαγνωστικού πρωτοκόλλου για τη διάγνωση και παρακολούθηση της οστεοπόρωσης
Μεταμοσχευμένοι ανέβηκαν στον Όλυμπο με τους γιατρούς τους για ένα μήνυμα ζωής
Webinar Φάκελοι Υγείας με θέμα: ''Αθλητική καρδιά''