Αναπάντητο θεωρεί η Ιουλία Τσέτη πως έμεινε το ερώτημά της σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής εξ αποστάσεως στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Όπως δήλωσε σήμερα, το προεδρείο του ΣΕΒ απάντησε, μεν, στην επιστολή που είχε στείλει η ίδια την περασμένη Τετάρτη, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να γίνει ψηφοφορία μόνο με φυσική παρουσία.

Σε σημερινή της δήλωση, η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η κα Ιουλία Τσέτη δηλώνει τα ακόλουθα σχετικά με την από 31/05/2024 απαντητική επιστολή του Προέδρου του ΣΕΒ κου Δ. Παπαλεξόπουλου:

Αρχικά ευχαριστώ τον κύριο Πρόεδρο του ΔΣ για την απάντησή του - ήταν η πρώτη στις τρεις διαφορετικές επικοινωνίες που είχα θέσει / αποστείλει σχετικά με το ίδιο θέμα.

Πρέπει όμως να επισημάνω ότι δυστυχώς το βασικό ερώτημα έμεινε αναπάντητο σχετικά με τους λόγους για τους οποίους το ΔΣ αποφάσισε την ψηφοφορία των Μελών μόνο με φυσική παρουσία, την στιγμή που και το ίδιο το Καταστατικό μας δίνει την δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία ζει στην εποχή της επιστολικής ψήφου.

Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί άμεσα στον ψηφιακό μετασχηματισμό και έχει δημιουργήσει τις αναγκαίες δομές ώστε πλέον όλοι στη χώρα να μπορούν να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές του.

Εάν η Διοίκηση του ΣΕΒ πρεσβεύει πραγματικά το «μαζί», την συμπεριληπτικότητα και την συμμετοχικότητα, θα μπορούσε να προτείνει την υβριδική ψηφοφορία διασφαλίζοντας έτσι την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Μελών μας, από όλη την Ελλάδα".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Covid: Απότομη αύξηση του ιικού φορτίου στη Θεσσαλονίκη
Τι προκαλεί ο κλιματισμός στο σώμα σας
Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης» η Θεσσαλία