Δεν βρέθηκε λύση, όπως μάθαμε με το επιπλέον κονδύλι των αιμοκαθαιρόμενων για τα οδοιπορικά τους. Τελικά, είχε δίκιο ο εκπρόσωπος των ασθενών που κρατούσε μικρό καλάθι στη συνάντηση με παράγοντα του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, καθώς ο τελευταίος του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για αύξηση στα κονδύλια των οδοιπορικών.
Και τώρα τι θα γίνει; 'Εμεινε ένα μικρό παραθυράκι ότι θα προωθηθούν γραπτώς κάποιες προτάσεις επίλυσης του προβλήματος από το Υπουργείο εντός του επόμενου 15ήμερου.
Πάντως, ο εκπρόσωπος μετά το άκουσμα της απάντησης έδωσε καλή απάντηση: Δημοσιονομικός χώρος δημιουργείται όταν υπάρχει έλεγχος και δεν είναι όλα ανεξέλγκτα. Σήμερα, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει!
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γύρος επαφών
Η "γκρίζα ζώνη" των ΦΥΚ (1B) και το δύσκολο σταυρόλεξο για το υπουργείο Υγείας
Χρόνια νεφρική νόσος: Τι πρέπει να γνωρίζουμε