Ανακοίνωση για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων στον ΕΟΠΥΥ, εξέδωσε το προεδρείο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων, στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:
"Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων, χαιρετίζει την πρόσφατη επιτυχία του ΕΟΠΥΥ και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Είναι σημαντικό τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές να εντοπίζονται και να εκτοπίζονται από το σύστημα της δημόσιας περίθαλψης.
Επί σειρά ετών, προσπαθούμε να αναδείξουμε την ύπαρξη τέτοιων κυκλωμάτων, που παρασιτούν σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των παρόχων υγειονομικής και φαρμακευτικής περίθαλψης της χώρας.
Θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση να συνεργαζόμαστε με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, μακριά από κοντόφθαλμα συντεχνιακά ή οικονομικά συμφέροντα.
Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε ότι με την συστηματική δουλειά της πολιτείας, είναι εφικτό να βελτιώνεται η καθημερινότητα του Έλληνα ασθενή".
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
19 Σεπτεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα Αορτικών Παθήσεων
Το "παιδί" που "ενηλικιώθηκε": 1.500 επεμβάσεις και 3,5 γύροι της γης για τον "ιπτάμενο" καρδιολόγο
Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι τρόποι μαγειρέματος