Λευκό τοπίο αντίκρισαν εργαζόμενοι και ασθενείς το πρωί της Δευτέρας, μετά την πρώτη φετινή χιονόπτωση. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση.
Η χιονόπτωση, που άρχισε το απόγευμα της Κυριακής και συνεχίστηκε στη διάρκεια της νύχτας «έντυσε» στα λευκά μεγάλο μέρος της Βόρειας Ελλάδας, φτάνοντας μέχρι τις παρυφές της Θεσσαλονίκης.
Τα βόρεια προάστια της πόλης καλύφθηκαν από ένα λευκό πέπλο, μεταξύ των οποίων και την περιοχή της Εξοχής – Ασβεστοχωρίου, όπου βρίσκεται το νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου».
«Tο πρώτο για φέτος» έγραψε γιατρός του νοσοκομείου, που απαθανάτισε το λευκό τοπίο το πρωί της Δευτέρας και δημοσίευσε την σχετική φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα.
Σημειώνεται πως οι δρόμοι πρόσβασης είναι καθαροί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου
Πηγές:
Πηγή φωτογραφίας: Facebook
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμμετοχή του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στην Hellas Pharm 2026
Sisters: Φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκπαιδεύονται για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων
Πόσο καιρό μένουν τα προβιοτικά στον οργανισμό