Το πρώτο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) πραγματοποιείται στις 3 και 4 Μαΐου στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής, Προγραμμάτων Παιδιού ΑμεΑ και Τρίτης Ηλικίας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ παρατίθεται πιο κάτω.
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) ειναι Μονάδες με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής.
Επίσης αποσκοπούν στη συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα προ-επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και η παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τα ίδια και το οικογενειακό - συγγενικό τους περιβάλλον.
Επιπλέον Πληροφορίες
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
ΚΕΣΥ - επίσημο: Πρόεδρος η Αναστασία Κοτανίδου - Η πλήρης σύνθεση
ΕΟΠΥΥ: Στο 1,1 δισ. ευρώ έκλεισαν clawback - rebate φαρμάκων το 2025 - Επίσημος απολογισμός
Ενέσεις GLP-1 για απώλεια βάρους και κύηση: Oφέλη, προσοχή και σωστός προγραμματισμός