Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) ετοιμάζονται για το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Διασυνοριακές Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Υγείας: Ο κομβικός ρόλος του Φαρμακοποιού».

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο το οποίο θα διεξαχθεί αύριο θα μιλήσουν εκτός από τον πρόεδρο του ΠΦΣ, κ. Α. Βαλτά , η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οριζόντιων Δράσεων Ηλεκτρονικής Υγείας, Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Υγείας, Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κα. Ε. Φωτιάδου και ο Συντονιστής του Εθνικού Σημείου Επαφής για την Ηλεκτρονική Υγεία, προϊστάμενος Τμήματος Ανάπτυξης, Δ/νση Οριζόντιων Δράσεων Ηλεκτρονικής Υγείας, Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Υγείας, ΗΔΙΚΑ ΑΕ, κ. Ι. Ασπρολούπος. 

Οι διασυνοριακές υπηρεσίες ηλεκτρονικής υγείας ουσιαστικά επιτρέπουν στους ευρωπαίους πολίτες να συνεχίσουν την περίθαλψή τους όταν ταξιδεύουν σε άλλη χώρα εντός της ΕΕ.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς επηρεάζει τους μυς και τα οστά ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου;
Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διέσωσαν δεκάδες οικόσιτα και άγρια ζώα στα πύρινα μέτωπα της Δ. Αττικής
Σύσκεψη στον ΕΟΦ για την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας των φαρμάκων