Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον χειρουργό του νοσοκομείου Δράμας και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μπλούχο και την χειρουργική του ομάδα, για την απόλυτα επιτυχή επέμβαση, χωρίς να αποκαλύψει το είδος της. Ο πρώην ποδοσφαιριστής συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφίες, ενώ πλέκει το εγκώμιο του χειρουργού.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τον Κώστα Μπλούχο, χειρουργό και πρώην Βουλευτή Δράμας, αλλά και όλη την ομάδα του. Η επέμβαση που έκανα πριν από λίγες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ήταν απόλυτα επιτυχής. Θαυμάσιος τόσο σαν γιατρός, όσο και σαν άνθρωπος. Με ενδιαφέρον για τον ασθενή και υπευθυνότητα, αλλά και γνώση»!

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέος εξοπλισμός πυροπροστασίας στα νοσοκομεία Γιαννιτσών, Έδεσσας, Νάουσας
Εμβολιαστική κάλυψη παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα [μελέτες]
Συνάντηση προέδρου του ΕΟΦ με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας