Τη θετική εμπειρία που είχε με την εφαρμογή finddoctors o υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρσος, ο οποίος βρήκε αυθημερόν ραντεβού με καρδιολόγο, παρουσιάζει σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας παραθέτει ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Ειρήνης Αγαπηδάκη, στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Ευχαριστώ θερμά τον Άκη Σκέρτσο για αυτή του την ανάρτηση. Όχι προσωπικά για μένα αλλά για την μεγάλη πρόοδο που έχει επιτευχθεί και που εάν δεν την επικοινωνήσουμε δεν θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ζωή των συμπολιτών όσο θα θέλαμε και μπορούμε:

"Σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να κάνει ζωντανή παρουσίαση στον τηλεοπτικό 'αέρα' του http://finddoctors.gov.gr, της καινοτόμου ψηφιακής εφαρμογής για ιατρικά ραντεβού με ιδιώτες γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Το γεγονός ότι η μεγάλη αυτή ψηφιακή ευκολία δεν έχει γίνει ακόμη τόσο γνωστή όσο θα έπρεπε, μας γεμίζει ευθύνη να την επικοινωνήσουμε περισσότερο και καλύτερα, καθώς δίνει την ευκαιρία σε κάθε πολίτη να βρει άμεσα την ιατρική ειδικότητα που θέλει, στο χρόνο που θέλει, με πολλές επιλογές, είτε μέσω του https://finddoctors.gov.gr είτε μέσω της mobile εφαρμογής my health app.

Στην αναζήτηση που έκανα πριν λίγο για καρδιολόγο μου δόθηκε η δυνατότητα να κλείσω ραντεβού ακόμη και σήμερα το απόγευμα, με πολλές ακόμη επιλογές και για τις αμέσως επόμενες μέρες.

Η εικόνα του μέλλοντος από το σύστημα Υγείας που είδαμε κατά την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού στη διάρκεια της πανδημίας, γίνεται πλέον μέρα με τη μέρα βίωμα της καθημερινότητάς μας.

Η Υγεία αλλάζει προς το καλύτερο για όλες και όλους μας. Μένουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν. Όμως, η εικόνα κατάρρευσης, στασιμότητας και εγκατάλειψης του ΕΣΥ που κάποιοι επίμονα θέλουν να επιβάλλουν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Προχωρημένες επαφές για πώληση της Innovis Pharma
Πρώτη προκήρυξη για 53 μόνιμους ψυχιάτρους του Εθνικού Δικτύου Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας (ΕΔΥΨΥ)
Κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μια αίσθηση ανεκπλήρωτου