Συντηρητικά αντιμετωπίζονται οι πέντε τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο "Ερυθρός", έπειτα από την επίθεση που δέχτηκαν το πρωί από τον 89χρονο με κυνηγετικό όπλο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) η κατάσταση των τραυματιών είναι η εξής:
Σήμερα 28/04/2026 διακομίσθη με το ΕΚΑΒ άρρεν ασθενής υπάλληλος του ΕΦΚΑ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γ.Ν.Α "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο ΕΕΣ" μετά από αναφερόμενο πυροβολισμό με κυνηγητικό όπλο.
Ο ασθενής προσήλθε αιμοδυναμικά σταθερός. Φέρει τραυματισμό στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού άκρου ποδός, στο ύψος της πτέρνας. Έγινε πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος και αξονική αγγειογραφία. Δεν κατέδειξε κάτι μείζον.
Ακολούθως, διακομίσθηκαν με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο ΕΕΣ" άλλες τέσσερις γυναίκες, υπάλληλοι του Πρωτοδικείου Αθηνών, με ανάλογους τραυματισμούς. Έγινε πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος που δεν κατέδειξε κάτι μείζον. Οι ασθενείς στην παρούσα φάση αντιμετωπίζονται συντηρητικά.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
‘Ερευνα συνδέει τα στοματικά βακτήρια με τον καρκίνο του στομάχου
Καρδιοπάθειες: Πόσο επιβαρύνουν ζέστη, κρύο και ατμοσφαιρική ρύπανση
Επίσκεψη Γεωργιάδη στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης