Για βελτίωση της εικόνας που έχουν οι πολίτες για την Υγεία, κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη δημοσίευση της δημοσκόπησης της Opinion Poll.
Σε ανάρτησή του αναφέρει τα ακόλουθα:
Στη σημερινή δημοσκόπηση της Opinion η Υγεία ως πρόβλημα για τους πολίτες έκανε βουτιά από το 13% και την 5η θέση στο 9,4% - 3,6% και στην 7η θέση.
Οι πολίτες μας βαθμολογούν συνεχώς ολοένα και καλύτερα και με τα περισσότερα ΜΜΕ εναντίον μας.
Η εικόνα αυτή συμβαδίζει απολύτως με την βαθμολογία στην αυτοαξιολόγηση των ανθρώπων που έλαβαν εξιτήριο από τα Νοσοκομεία και που έχουν ανεβάσει τον συνολικό βαθμό ικανοποίησης από το ΕΣΥ στο 4,5 με άριστα το 5 και με σχεδόν 60.000 να έχουν συμπληρώσει το σχετικό ερωτηματολόγιο που φτιάξαμε μαζί με την´Ενωση Ασθενών.
Στην σημερινή δημοσκόπηση της Opinion η Υγεία ως πρόβλημα για τους πολίτες έκανε βουτιά από το 13% και την 5η θέση στο 9,4% -3,6% και στην 7η θέση. Οι πολίτες μας βαθμολογούν συνεχώς ολοένα και καλύτερα και με τα περισσότερα ΜΜΕ εναντίον μας. Η εικόνα αυτή συμβαδίζει απολύτως με… pic.twitter.com/y1ZdkyLzdE
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 4, 2026
Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κακοσμία του στόματος: Τι προβλήματα μπορεί να δείχνει
Είναι τα audiobooks εξίσου ωφέλιμα με το παραδοσιακό διάβασμα;
Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Νέο νοσοκομείο €45 εκατ. στην Κω