Δεν πρόκειται για περιστατικό βίας προς εργαζόμενους, ο θάνατος της νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, έπειτα από δημοσιεύματα που συνδέουν την ανακοπή της σε στρες από τις φωνές

Σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας αναφέρει τα ακόλουθα: 

Αναπαράγω την δήλωση του Προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Βασίλη Μπαβέλλα για το χθεσινό τραγικό περιστατικό με τον θάνατο της νοσηλευτού στο Νοσοκομείο από ανακοπή:

«Το περιστατικό με τον θάνατο της νοσηλεύτριας μας και τους Ρομά και τους συγγενείς τους που έκαναν φασαρία δεν σχετίζονται, όπως γράφτηκε χθες. Δεν ήταν επιθετικοί, όμως φώναζαν και έκλαιγαν, γιατί είχαν ένα 8 χρόνο παιδί αναίσθητο μαζί τους και νόμιζαν ότι είχε πεθάνει. Δεν είχε πεθάνει όμως. Είναι γεγονός ότι ένα έκτακτο περιστατικό μπορεί να ζορίσει τον νοσηλευτή. Όμως η αλήθεια είναι ότι η νοσηλεύτρια μας δεν έπρεπε να είναι εκείνη την ώρα στο ΤΕΠ γιατί δεν εφημερεύαμε χθες».

Ερεύνησα το περιστατικό και δεν πρέπει να χρεώνεται στους Ρομά που βρίσκονταν εκεί και αγωνιούσαν για το παιδί τους. Δεν πρόκειται περί περιστατικού βίας προς εργαζόμενους μας, περιστατικά τέτοιας φύσεως έχουν συμβεί, αλλά όχι χθες. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα εποχή στην ογκολογική φροντίδα με το ψηφιακό σύστημα ΗΔΥΚΑ – NOVA & NOVA ICT
Αναπτύχθηκε ενέσιμη συσκευή για τον έλεγχο των νεύρων χωρίς εγχείρηση
C. Schiever - MSD: Επιτάχυνση πρόσβασης των ασθενών στην καινοτομία