"Bαλίτσες" ετοιμάζει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κ. Λουράντος -αλλά και η αφρόκρεμα της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας- ο οποίος όπως μάθαμε, την επόμενη εβδομάδα φεύγει για Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό φαρμακευτικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην ευρωπαϊκή πόλη.
Εκεί όπως μάθαμε, δεν θα συμμετάσχει μόνο, αλλά θα είναι και από τους βασικούς ομιλητές του Συνεδρίου. Μολονότι θα αναφερθεί στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το φάρμακο και η φαρμακευτική δαπάνη στη χώρα θα επικεντρωθεί -όπως είναι και το αναμενόμενο- στην απαράδεκτη -κατά τη γνώμη του- απελευθέρωση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων στην Ελλάδα.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Παρέμβαση του ΙΣΑ για την αποπληρωμή των παρόχων υγείας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου του μαστού «Δοξιάδη»
Organmeetings on the spot - Δράσεις ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων
Πότε περίπου αρχίζουν να μιλούν τα μωρά