Έφθασε η ώρα για το ΚΘ' Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (Ο.Σ.Φ.Ε) που θα γίνει στη Βέροια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε συνεργασία με το Μέλος- Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας- Πέλλας (ΣΦΗΠ).
Το ζητούμενο είναι ένα."Η Συνεταιριστική Οπτική για το Φαρμακείο- Η Λύση του Αύριο".
Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι πραγματικά ένα και ένα: όπως τα Δίκτυα των Συνεταιρισμένων Φαρμακείων και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας, τα προϊόντα συνεταιριστικής ετικέτας- τα οφέλη για τη βιωσιμότητα του φαρμακείου, η Δημόσια Υγεία σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής ασφυξίας-ο ρόλος του φαρμακείου κ.λπ.
Και ενώ κοίταγα την πρόσκληση- και ομολογουμένως οι προσκεκλημένοι είναι πολλοί -και γιατροί και πολιτικοί, δεν είδα το όνομα κάποιου εκπροσώπου από τον ΣΦΕΕ αλλά και από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, αν και όπως αναφέρεται έχουν προσκληθεί! Άραγε πώς να το εξηγήσει κανείς αυτό;
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρωτοβουλία Φαρμασέρβ-Λίλλυ για την ένταξη θεραπειών παχυσαρκίας στα ομαδικά ασφαλιστήρια
Κατάθλιψη: Νέα αγωγή στοχεύει στη μείωση της ανηδονίας
Ατμοσφαιρική ρύπανση στη Θεσσαλονίκη – Συστηματική υπέρβαση των ορίων και κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία