Άμεση λύση στο πρόβλημα των περιπτώσεων της μη εμφάνισης των ψηφιοποιημένων αρχείων, που εκκαθαρίζονται από τον ΕΟΠΥΥ, ζητά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.
Ο τελευταίος, μιλά για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν με μια μερίδα συμβεβλημένων φυσικοθεραπευτών, καθώς δεν κατάφεραν να οριστικοποιηθούν οι υποβολές τους, του Ιανουαρίου 2016, λόγω των προβλημάτων με τη διασύνδεση των συστημάτων που χρησιμοποιούνται από τον ΕΟΠΥΥ για την εκκαθάριση. Συγκεκριμένα, δεν αναγνωρίζονται από το λογισμικό των ΠΕ.ΔΙ. τα ψηφιοποιημένα αρχεία (δεν φαίνονται), παρόλο που διαβεβαιώνεται από το Κέντρο Ελέγχου και Εκκαθάρισης ότι υπάρχουν. Πληροφορίες λένε ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται και κατά την εκκαθάριση του Φεβρουαρίου 2016.
Η πρόταση που κάνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών είναι η εκ νέου ψηφιοποίηση των παραστατικών των συγκεκριμένων υποβολών ή η αποστολή των ψηφιοποιημένων αρχείων στις ΠΕ.ΔΙ. με κάποιο μέσο αποθήκευσης, για να ελεγχθούν.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κόπωση: Πότε η ιατρική βοήθεια γίνεται απαραίτητη
Ο φόβος για το αεροπλάνο: Οι αιτίες και τα συμπτώματα
Ν. Παπανδρέου: Η έρευνα για τις σπάνιες ασθένειες βοηθά τους πολλούς και όχι τους λίγους