Οι περισσότεροι λείπουν σε καλοκαιρινές διακοπές. Η αγωνία, ωστόσο, για το τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο παραμένει.
Ο λόγος, για τους επιχειρηματίες του χώρου της Υγείας. Το ασταθές περιβάλλον που επικράτησε τα προηγούμενα χρόνια έχει διαμορφώσει αρνητικά αντανακλαστικά στους περισσότερους.
Αυτό που περιμένουν είναι να ομαλοποιηθεί λίγο η κατάσταση στην οικονομία και να υπάρξει σταθερότητα για ένα διάστημα, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν στη συνέχεια.
Η πρόσφατη εκλογολογία δεν συμβάλλει καθόλου στο να καθησυχαστούν. Το αντίθετο μάλιστα...
Ίσως ο επιχειρηματικός κόσμος να ήταν ο κύριος αποδέκτης της διάψευσης από τον πρωθυπουργό των σεναρίων για πρόωρες εκλογές. Εάν τον έχουν πιστέψει ή όχι, εξαρτάται από το βαθμό...αισιοδοξίας του καθενός.
Όλοι, πάντως, ελπίζουν να κλείσει η υπόθεση το πολύ με έναν ανασχηματισμό τον Σεπτέμβριο.
Κυριακή κοντή γιορτή...
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ΕΕΣ διοργανώνει διαδικτυακή Ημερίδα: ''Βάρος Υγείας: Νίκησε την Παχυσαρκία με Δύναμη και Ισορροπία''
Ο θόρυβος από τον δρόμο επηρεάζει άμεσα την καρδιά και τα αγγεία [μελέτη]
Χημειοθεραπεία: Πώς μπορεί να προστατευτεί η καρδιά [μελέτη]