Δεν μπορώ να μην το πω με αυτά που μαθαίνω. Πάντα ο ασθενής θα είναι αυτός που θα ταλαιπωρείται περισσότερο. Και τι εννοώ!
Είναι γνωστό ότι στις 31-12-2017 έληξε η παράταση που δόθηκε για την πιστοποίηση των συνταγογραφούντων γιατρών στον ΕΟΠΥΥ. Εάν ο τελευταίος δεν είναι πιστοποιημένος, τότε το παραπεμπτικό δεν μπορεί να εκτελεστεί ηλεκτρονικά στο e-dapy.
Θεσμικό όργανο λοιπόν, πρότεινε στα μέλη του τα εξής: τα παραπεμπτικά των γιατρών τους οποίους δεν γνωρίζετε, να τα εκτελείτε άμεσα στο e-dapy, πριν φύγει ο ασθενής από το γραφείο σας ή έστω πριν πάρει τις απαντήσεις του, ώστε να έχετε την ευχέρεια να απαιτήσετε την πιστοποίηση του εν λόγω συνταγογράφου γιατρού. Δηλαδή, ο ασθενής θα έχει την ανησυχία του και τον καημό του....και θα περιμένει την πιστοποίηση του γιατρού... Ήμαρτον!
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Χαιρετισμός Γεωργιάδη σε συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής μέσω ολογράμματος
Πώς θα φροντίσω την υγεία των νεφρών μου
"Ευαγγελισμός": Εξιτήριο για τη Μαρέβα Μητσοτάκη