Η θετική συνεργασία που έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την Avène συνεχίζεται και στηρίζει όλο και περισσότερες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο.
Με το σύνθημα «Είμαι δυνατή–Δείχνω καλά–Είμαι καλά», απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο και τις προτρέπει να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους φροντίζοντας την εμφάνισή τους.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρέχονται υπηρεσίες φροντίδας του δέρματoς που ταλαιπωρείται από τις θεραπείες – και, κυρίως, υπηρεσίες ιατρικού μακιγιάζ Couvrance, με την εγγύηση των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène. Η επόμενη συνάντηση με τους ειδικούς της Avène έχει ορισθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Παράρτημα του Παίδων "Αγία Σοφία" στο Ίλιον - Τι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας
Μικρές λεπτομέρειες, μεγάλοι κίνδυνοι: Γιατί αποφεύγουμε λαστιχάκια και κοκκαλάκια στα μικρά παιδιά
Εκδήλωση του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Be-Live για τα 7 χρόνια προσφοράς