Υλικά

  • 1 πίτα για σουβλάκι (αλάδωτη)
  • 2 κ.σ. ντοματοχυμός
  • 1 κ.γλ. ντοματοπολτός
  • 1 κ.γλ. κέτσαπ
  • 1 φέτα γαλοπούλα σε κομματάκια
  • 2 κ.σ. τυρί χαμηλών λιπαρών τριμμένο ή 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών σε κομματάκια
  • κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κομματάκια πιπεριάς, κομματάκια ελιάς, μανιτάρια

Εκτέλεση

Ανακατεύετε το ντοματοχυμό με το ντοματοπολτό και την κέτσαπ. Απλώνετε το μίγμα στην πίτα και βάζετε από πάνω τα κομματάκια γαλοπούλας, το τυρί και τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ι. Βαρδακαστάνης: Το αναπηρικό κίνημα συνεχίζει να αγωνίζεται και να διεκδικεί
Ενδυνάμωση των ασθενών: Καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ενίσχυση υιοθέτησης της περιτοναϊκής κάθαρσης στην Ελλάδα
Πνευμονία: Βακτηριακό ένζυμο είναι πιθανό να προκαλεί μοιραίες καρδιακές επιπλοκές [μελέτη]