Μερίδες συνταγής:4

Υλικά

80 ml σως σόγιας
3 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
2 φρέσκες ρίζες ginger καθαρισμένες ψιλοκομμένες
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 kg φιλέτο φρέσκου τόνου
λίγος ψιλοκομμένος βασιλικός
Λίγο φρέσκο πιπέρι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 324 kcal
Πρωτεΐνη: 29 γρ.
Υδατάνθρακες: 10 γρ.
Λίπος: 19 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1,3 γρ.

Εκτέλεση

Αναμείξτε τη σως σόγιας τη ζάχαρη, το ginger, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Τοποθετήστε το μείγμα σε ανθεκτική σακούλα τροφίμων και προσθέστε το φιλέτο τόνου. Κλείστε καλά τη σακούλα και αφήστε τον τόνο για όλη τη νύχτα. Ψήστε το φιλέτο τόνου για πολύ λίγη ώρα στη σχάρα ή σε ηλεκτρική ψηστιέρα ή σε αντικολλητικό σκεύος, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την περίσσεια του μίγματος σόγιας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο