Μερίδες συνταγής:4

Υλικά

80 ml σως σόγιας
3 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
2 φρέσκες ρίζες ginger καθαρισμένες ψιλοκομμένες
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 kg φιλέτο φρέσκου τόνου
λίγος ψιλοκομμένος βασιλικός
Λίγο φρέσκο πιπέρι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 324 kcal
Πρωτεΐνη: 29 γρ.
Υδατάνθρακες: 10 γρ.
Λίπος: 19 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1,3 γρ.

Εκτέλεση

Αναμείξτε τη σως σόγιας τη ζάχαρη, το ginger, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Τοποθετήστε το μείγμα σε ανθεκτική σακούλα τροφίμων και προσθέστε το φιλέτο τόνου. Κλείστε καλά τη σακούλα και αφήστε τον τόνο για όλη τη νύχτα. Ψήστε το φιλέτο τόνου για πολύ λίγη ώρα στη σχάρα ή σε ηλεκτρική ψηστιέρα ή σε αντικολλητικό σκεύος, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την περίσσεια του μίγματος σόγιας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το επιτυχημένο 12ο Bootcamp της Pfizer φέρνει 15 νέους εργαζόμενους στο CDI
Αττική: Καθυστερήσεις 5 ωρών για τα ασθενοφόρα - Επιχειρούν τα μισά, λόγω έλλειψης προσωπικού
Πανελλήνιο ρεκόρ στις μεταμοσχεύσεις αιμοποιητικών κυττάρων πέτυχε το Παπανικολάου