Υλικά
- 100 γρ καρότα (ή 2-3 μικρά)
- 50 γρ σέλινο
- 2-3 μεγάλα φύλλα από λάχανο
- 100 γρ ξερά κρεμμύδια
- 200 γρ φρέσκιες ντομάτες
- 200 γρ κολοκύθια
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1 κύβο λαχανικών
- αλάτι
- πιπέρι
- άλλο μπαχαρικό επιλογής
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα λαχανικά
- Τα βράζετε (χωρίς αλάτι) επί 45-50 λεπτά σε 4-5 φλυτζάνια νερό
- Προαιρετικά περνάτε τα βρασμένα λαχανικά από το μύλο ή τον τρίφτη
- Τα ξαναβάζετε αλεσμένα ή σε κομμάτια μέσα στο ζωμό τους μαζί με τον κύβο λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι και τα μπαχαρικά (π.χ. σαφράν, ρίγανη)
- Τα ξαναβράζετε για 10 ακόμα λεπτά
- Σερβίρετε.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
'Ενωση Ασθενών Ελλάδος: Η Θεσσαλονίκη, γέφυρα στα δικαιώματα των ασθενών
Ηλίας Μόσιαλος: Γιατί θα αποτύχει ο προσωπικός γιατρός - Τα δομικά προβλήματα του ΕΣΥ
Πώς ο κομμωτής μπορεί να εντοπίσει ασθένειες των μαλλιών και του δέρματος