Υλικά

  • 300 γραμ. μανιτάρια (κομμένα στα δύο)
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός
  • 1 τρυφερό αντίδι (πλυμένο και ψιλοκομμένο)

Προετοιμασία
Ανακατεύουμε τα μανιτάρια, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό και τα αφήνουμε για μία ώρα.

Σε ανοικτό πιάτο βάζουμε το ψιλοκομμένο αντίδι και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα των μανιταριών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας