Προετοιμασία
Βράζουμε 2 αυγά σφικτά.
Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια το καθένα.
Κτυπάμε 2 σκελίδες σκόρδο με λίγο αλάτι μέχρι να λιώσουν.
Αραιώνουμε το σκόρδο με 2 κουταλιές ξύδι.
Το ρίχνουμε πάνω στα αυγά με ένα κουταλάκι.
Ρίχνουμε και ½ κουταλάκι ελαιόλαδο σε κάθε κομμάτι αυγού.
Σημ.: Είναι νοστιμότατος μεζές και πολύ υγιεινός.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA