Μερίδες Συνταγής: 4

Υλικά

1 κουταλιά γλυκού σκόνη ginger
1 κουταλιά γλυκού σκόνη σκόρδου
1/3 κούπας σως σόγιας
1/3 κούπας φυσικός χυμός πορτοκάλι
¼ κούπας μέλι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
700 γρ.

σολομός φρέσκος

Εκτέλεση

Αναμείξτε το ginger, το σκόρδο, τη σόγια, το χυμό πορτοκάλι, το μέλι και το κρεμμύδι. Τοποθετήστε το σολομό σε σκεύος και μαρινάρετε για αρκετές ώρες με το παραπάνω μείγμα. Συστήνεται ψήσιμο του σολομού στη σχάρα ή εναλλακτικά σε φούρνο που έχει προθερμανθεί.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
(¼ συνταγής):
Ενέργεια: 370 kcal
Υδατάνθρακες: 22 g
Πρωτεΐνη: 37 g
Λίπος: 14,5 g
Φυτικές Ίνες: 0,4 g

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κακή στοματική υγεία: Υπαίτια και για πόνους στο αφτί;
Σελίν Ντιόν: "Το αυτοάνοσο νόσημά μου θέλει πολλή δουλειά"
H Curity Pharma παρουσίασε την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης