Μερίδες συνταγής: 6

Συστατικά

1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
600 γρ. ψαρονέφρι
2 ψιλοκομμένες ντομάτες χωρίς τη φλούδα
¼ κούπας ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
¼ κούπας λευκό ξηρό κρασί
1 κουταλιά γλυκού δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
φρέσκο τριμμένο πιπέρι
½ κούπα κρέμα γάλακτος 3%

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/6 συνταγής
Θερμίδες: 207 kcal
Πρωτεΐνη: 22 γρ.
Υδατάνθρακες: 2,3 γρ.
Λίπος: 11 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,5 γρ.

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200οC. Σε αντικολλητικό σκεύος ψήστε το ψαρονέφρι σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπωλ αναμείξτε τις ντομάτες, το δεντρολίβανο, τις ελιές και το σκόρδο. Μόλις το ψαρονέφρι κοκκινίσει ρίξτε το μείγμα του μπωλ στο αντικολλητικό σκεύος και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

Στη συνέχεια βάλτε όλο το μείγμα του αντικολλητικού στο φούρνο, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε το στους 150οC για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε το ταψί από το φούρνο όσο το μείγμα είναι ακόμα ζουμερό.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
H Curity Pharma παρουσίασε την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Ο ΣΦΕΕ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού
H Boehringer Ingelheim επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων