3ο συνέδριο «Pharma Transformation», μία πρωτοποριακή διοργάνωση που πραγματοποιεί για 3η συνεχόμενη χρονιά το Iatronet.gr και υποστηρίζεται από τα δυναμικότερα στελέχη της αγοράς.

Αντικείμενο του συνεδρίου είναι ο μετασχηματισμός των φαρμακευτικών επιχειρήσεων σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στην εποχή της ψηφιακής υγείας. Ο ρόλος των Big Data και του Artificial Intelligence, οι νέες τάσεις και ο μετασχηματισμός των φαρμακευτικών επιχειρήσεων και πώς θα έχουν εύκολη πρόσβαση οι ασθενείς σε αυτό νέο περιβάλλον υγείας.

Παράλληλα, φέρνει σε επαφή στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, εταιρείες παροχής υπηρεσιών υγείας, νομικούς, αλλά και πλήθος άλλων συμμετεχόντων του κλάδου της υγείας και του φαρμάκου.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με αλλαγές στη φαρμακευτική πολιτική, στην πρόσβαση των ασθενών στην υγεία και με άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο διεθνώς, η ανάγκη «μετασχηματισμού» των φαρμακευτικών επιχειρήσεων είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ.

Οι managers των επιχειρήσεων έχουν ως καθήκον να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο του ψηφιακού μετασχηματισμού, εφαρμόζοντας ψηφιακές τεχνολογίες σε συνάρτηση με οργανωτική, λειτουργική και επιχειρηματική καινοτομία.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Iatronet.gr και θεωρείται πλέον θεσμός, μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές, με τη συμμετοχή πλήθους στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς, έγκριτων νομικών, ακαδημαϊκών και συμβούλων επιχειρήσεων.

Φέτος, το «3ο Pharma Transformation» δίνει βήμα σε διαμορφωτές γνώμης, καθώς και άλλες προσωπικότητες του επιχειρείν και του ακαδημαϊκού τομέα, που είναι σε θέση να μας διαφωτίσουν για τις νευραλγικές εξελίξεις στον κλάδο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου, Πρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, Γενικό Διευθυντή Novo Nordisk, τον κ. Μάκη Παπαταξιάρχη, Πρόεδρο του Pharma Innovation Forum, Διευθύνοντα Σύμβουλο Janssen Ελλάδος, τον κ. Θεόδωρο Τρύφωνα, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Αντιπρόεδρο της ELPEN, τον κ. Αναστάσιο Τάγαρη, τ. Πρόεδρο της ΗΔΙΚΑ, τον κ. Μάριο Κουλούμα, Πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ασθενών, τον Δρ. Πάρι Κοσμίδη, Διευθυντή Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία, και πολλούς άλλους.

Φιλοδοξία του συνεδρίου είναι να οδηγήσει σε χρήσιμα και πρωτότυπα συμπεράσματα για το μέλλον του κλάδου της υγείας.

Για αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε: www.PharmaTransformation.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ την Κυριακή, λόγω αναβάθμισης του ΑΜΚΑ
Ο θάνατος της γιαγιάς επηρεάζει την υγεία έφηβων αγοριών έως και για 7 χρόνια
Δ. Παρασκευής: Τι δείχνει διεθνής μελέτη για την ασφάλεια των εμβολίων κατά της CoViD