Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2019, η Sanofi Ελλάδας προωθεί μία περισσότερο εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία της νόσου με την παγκόσμια καμπάνια “Diabetes. Your Type”. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η εταιρεία στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την υγεία των ατόμων με διαβήτη.

Η πρωτοβουλία παρουσιάζει αληθινές ιστορίες ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ζουν με διαβήτη και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χάρη σε εξατομικευμένες λύσεις υγείας που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και τις ατομικές ανάγκες τους.

Κάθε άνθρωπος με διαβήτη είναι μοναδικός, με τον δικό του τρόπο ζωής, τις δικές του συνήθειες, τη δική του γενική κατάσταση υγείας που καθιστά τις ανάγκες διαχείρισης της νόσου συγκεκριμένες για τον καθένα. Για να διαχειρίζεται την υγεία του αποτελεσματικά, κάθε άτομο χρειάζεται έναν μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης, παρακολούθησης και υποστήριξης, παράλληλα με διαφορετικές θεραπείες.

Κύριο επικοινωνιακό υλικό της καμπάνιας αποτελούν τα ενημερωτικά βίντεο με ιστορίες ασθενών από όλο τον κόσμο που θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα προβληθούν σε επιλεγμένους κινηματογράφους (το υλικό της καμπάνιας είναι διαθέσιμο στο www.sanofi.gr).

Σήμερα, ο διαβήτης αποτελεί μια παγκόσμια πανδημία που επηρεάζει περισσότερους από 425 εκατομμύρια ανθρώπους και αυτός ο αριθμός αυξάνεται κάθε χρόνο. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο άτομα ζουν με διαβήτη. Για τα άτομα που ζουν με διαβήτη, η ενασχόληση με τη διαχείριση των αυξομειώσεων του σακχάρου στο αίμα τους και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας τους, είναι καθημερινή.

"Ο διαβήτης είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα δημόσιας υγείας. Αποτελεί μία χρόνια νόσο που πλήττει εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, κάθε άτομο που ζει με διαβήτη είναι μοναδικό", δήλωσε ο Benoit Martineau, General Manager Primary Care GBU South Cluster. “Στόχος μας είναι να φέρουμε σε επαφή όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ώστε να επιτευχθεί μία πιο εξατομικευμένη φροντίδα για τον καθένα. Η εκστρατεία “Diabetes. Your Type” προσφέρει στα άτομα με διαβήτη το βήμα για να μοιραστούν τις προσωπικές ιστορίες τους, προκειμένου να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι αποτελούμε μέρος αυτής της αλλαγής.”

Εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, η Sanofi πρωτοπορεί στη διαχείριση του διαβήτη. Η εταιρεία συνεχίζει να αξιοποιεί αυτήν την κληρονομιά, με οδηγό το όραμα και τη δέσμευσή της να αλλάξει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα στη θεραπεία του διαβήτη και να δώσει προτεραιότητα στο ίδιο το άτομο. Προς αυτήν την κατεύθυνση προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων, που καλύπτουν το φάσμα των καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, της πρόσβασης, της υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αλλά και της ανάπτυξης εφαρμογών και διασυνδεδεμένων συσκευών, όπως πένες και αντλίες ινσουλίνης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την καμπάνια “Diabetes. Your Type” και να παρακολουθήσετε τις ιστορίες ατόμων που ζουν με τη νόσο στο sanofi.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στο Λασίθι για τις ελλείψεις στην Υγεία
Ερευνητές στοχεύουν να θεραπεύσουν την οστεοαρθρίτιδα σε 5 χρόνια - Οι αρθρώσεις θα αυτοθεραπεύονται
Ερωτήματα χωρίς απάντηση για τις προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας